Το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας αποτελεί ένα σπήλαιο άλατος που προσφέρει στον οργανισμό μας τις ιαματικές  ιδιότητες της Αλατοθεραπείας!

Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με ορυκτό αλάτι λίθοι στη φυσική τους μορφή , ακατέργαστοι και βγαλμένοι από αλατωρυχεία Πολωνίας , 350 περίπου και μέτρων κάτω από την γη, δίνουν την αίσθηση απόλυτης ηρεμίας αλλά και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος!
Το δάπεδο με πολωνικό ορυκτό αλάτι σε συνδυασμό με τον ειδικό κλιματισμό αλατωρυχείου και φυσικό ιονιστή (40%-50% υγρασία)- δημιουργεί στο χώρο τις κατάλληλες συνθήκες θεραπείας.

Ο αέρας είναι εμπλουτισμένος με ιόντα - ιχνοστοιχεία αλατιού ( ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο, ιώδιο κ.α. 84 στο σύνολο), στοιχεία που ο οργανισμός μας απορροφά με φυσικό τρόπο μέσω της αναπνοής και των πόρων με αποτέλεσμα την πλήρη χαλάρωση και θωράκιση του οργανισμού από ιώσεις, βελτίωση ανοσοποιητικού αλλά και σε διάφορες παθήσεις, όπως αναπνευστικά προβλήματα, αϋπνίες, υποθυρεοειδισμό, κόπωση, δερματοπάθειες- Αντιγήρανση, παχυσαρκία και διαταραχές νευρικού & σκελετικού συστήματος..επισκέπτοντας το αλατοσπήλαιο συστηματικά!

Η απόλυτη «σπηλιά» βαθιάς χαλάρωσης και ενίσχυσης της υγείας του οργανισμού με φυσικό τρόπο παρέχει ενδυνάμωση σώματος & πνεύματος σε κάθε ηλικία!
 

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Δεν μπορούν να εισέλθουν στο Αλατοσπήλαιο άτομα με :

  • Αλλεργία στο ιώδιο

  • Νεφρική ανεπάρκεια

  • Χημειοθεραπεία (κατά την διάρκεια)

  • Πυρετό